Мрочеку не віддають авто за "Танці", а Пелипенко поїхала у Росію

11 лютого 2008, 17:50
Переможець супер-шоу "Танці з зірками-3" 25-річний польський актор Марчин Мрочек досі не отримав головного призу проекту. Польський актор все ще не має змоги покрутити баранку виграного "Альфа Ромео", пише " Газета по-українськи ".

"Виявилося, що це складний процес. Бозна-коли заберу ту машину. Треба багато документів, суцільна бюрократія. Не маю часу збирати ті папери", - бідкається Марчин.

Мрочек буквально на день завітав до Києва - задля зйомок для українського телеканалу.

Окрім того, Марчин поскаржився, що з партнеркою по "Танцях" 22-річною Ганною Пелипенко зараз майже не спілкується.

"Коли їхав до Києва, написав їй повідомлення, запропонував зустрітися. Вона сказала, що у Москві готується до якогось турніру. Знайшла собі нового партнера і забула про Польщу", - каже він.


Мрочеку досі не віддали вигране авто, а Пелипенко переїхала у Москву

Між іншим, після українських "Танців з зірками" Марчин, за його словами, отримав ще кілька пропозицій від схожих шоу в Польщі. Та від усіх відмовився.

"Забагато нервів та емоцій забирає. Зосередився поки що на роботі у серіалі. Пропонували вести програму на польському телебаченні. Та я надто нервовий, не можу зібратися, коли хвилююсь", - пояснює Мрочек.

Нагадаємо, Марчин Мрочек вже сьомий рік знімається у польському серіалі "М - як кохання". Він також є директором артистичної агенції "Мрочек-хауз", яка займається організацією вечірок та рекламних заходів.

Фото Іди Спалах

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів