У Діми Білана забирають ім'я?

29 лютого 2008, 16:24

Співак Віктор Белан не має права виступати під сценічним ім'ям "Діма Білан", повідомили в "Адвокатській колегії Павла Астахова". У той же час в оточенні Білана цю інформацію спростовують, повідомляють "Вести".

У прес-релізі колегії, розповсюдженому в Москві у п'ятницю, йдеться, що відповідно до рішення Арбітражного суду столиці за четвер, співаку Віктору Белану відмовлено у позові до компанії "Старпро".

Співак намагався заперечити договір, за яким продюсер Юрій Айзеншпіс передав свої права на проект "Діма Білан" компанії "Старпро".

"Після більш ніж п‘ятимісячного судового розгляду Арбітражний суд виніс рішення щодо необґрунтованості домагань Белана і цілком відмовив йому в позові", - йдеться у прес-релізі.


Крім того, у ньому відзначається, що Арбітражний суд підтвердив права компанії "Старпро" на сценічний образ, ім'я та проект "Діма Білан", а також правомірність усіх вимог з виконання продюсерських договорів.

У повідомленні "Адвокатської колегії Павла Астахова" також відзначається, що раніше відбулися рішення Хорошевського і Савеловського районних судів Москви, а також Травневого міського суду Кабардино-Балкарії, які підтвердили права спадкоємця Айзеншпіса, компаній "Старпро" і "Союзконцерт" на твори, створені у рамках музичного проекту "Діма Білан".

У свою чергу Євген Пармут, адвокат продюсера Білана Яни Рудьковської, спростував інформацію, розповсюджену "Адвокатською колегією Павла Астахова".

"Білан не подавав жодних позовів в Арбітражний суд до компанії "Старпро". Це був позов компанії "Старпро" до компаній "Союзконцерт" і якогось ТОВ "Велесторг" про визнання недійсним пунктів договору між "Союзконцертом" і "Велесторгом", - сказав Пармут "Інтерфаксу".

За його словами, "у силу цього в даному арбітражному процесі ніяких питань, пов'язаних із творчим псевдонімом співака, не розглядалося і не могло розглядатися".

"Ці питання, у тому числі ті, що стосуються творчого імені, має розглядати тільки один суд - Дорогомиловський районний суд Москви. Але на даний момент там процес по цій справі припинено", - підкреслив Пармут.

Фото з сайту http://zvezdi.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів