Першою леді Росії стала пишногруда православна модниця

4 березня 2008, 17:08

У неділю ввечері Російська столиця святкувала перемогу на виборах Дмитра Медведєва. На Червоній площі зібралася майже вся політична та світська еліта Росії.

Так, Володимир Путін заводив натовп, як тамада, а сам Медведєв чомусь поводився дуже тихо. Проте справжньою зіркою на цьому заході стала нова перша леді країни, пише "InoPressa".

Світлана Медведєва, виявляється, світська левиця, яку часто можна побачити на модних вечірках і показах.


Разом з тим пані Медведєва є православною віруючою і навіть очолює спеціальну комісію з виховання духовних цінностей у російської молоді.

А у житті дружина нового президента Росії - товариська блондинка з широкою посмішкою, яка любить одяг від наймодніших російських дизайнерів.

Дмитро та Світлана разом із першого класу. Їхня сім'я створювалася за принципом патріархату. Медведєв дотримується такої точки зору, що для родини краще, якщо дружина сидить вдома.

Проте Світлана, здається, має свою думку з цього приводу. Вона любить з'являється на публіці, займатися різними справами, за що її вже порівнюють із Раїсою Горбачовою, першою леді останнього лідера Радянського Союзу.

Фото з сайту glomu.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів