Росія та Україна посварилися через "Євробачення"

2 квітня 2008, 15:06

В України знову виникли проблеми з Росією з приводу "Євробачення", повідомляє "Газета по-киевски".

Цього разу Філіп Кіркоров сильно посварився з продюсером Діми Білана Яною Рудковською через Ані Лорак.

Якщо на "Євробаченні-2006" Кіркоров і Білан були одною командою, то цього року Філя волів бачити на міжнародному пісенному конкурсі Сергія Лазарєва.

А нещодавно в одній із російських газет з'явилася стаття, у якій повідомлялося, що народний артист РФ Філіп Кіркоров "докладає титанічних зусиль, щоб Росії було якнайгірше на "Євробаченні".


Також з'ясувалося, що греки, які допомагають ставити номери для таких конкурсантів, як Білан, Колдун і Лорак, цього року відмовили Рудковській у допомозі через заборону Кіркорова.

Філіп Бедросович, який вже давно співпрацює з грецькими спеціалістами, ніби поставив ультиматум: "Або Білан, або я!". Греки обрали Кіркорова.

Звичайно ж, уся російська публіка після таких рядків негативно поставилася до цьогорічної підопічної Кіркорова українки Ані Лорак.

"Як проголосує країна за українську протеже Кіркорова, знаючи, що вони мочили "нашенького"?", - пише автор у нашумілій статті.

Сам Зайка впевнений, що цей матеріал організований Яною Рудковською та стверджує, що ніяким грекам він нічого не забороняв.

"Усе це нагадує мені торішню історію з Вєркою Сердючкою. Цькування Андрія Данилка почалося теж от з такої ж скандальної статті в газеті. Що примітно - і автор був той самий", - ділиться Кіркоров.

Як би там не було, але Росія й Україна виступатимуть на "Євробаченні" у різні дні (20-го та 22-го травня відповідно). Тому, згідно нових правил конкурсу, голосувати одна проти одної не матимуть права.

Фото з офіційного сайту Ані Лорак та newsmusic.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів