Супермодель Водянова змінила подіум на естраду

3 квітня 2008, 12:04

Російська супермодель Наталя Водянова за чутками незабаром стане зіркою російської естради.

Так, у російському шоубізі з'явилася нова група - тріо професійних моделей "Подіум". І однією з його солісток стала знаменита супермодель Наталя Водянова, повідомляє "Русское радио".

Інформації про новонароджену групу поки небагато.

Після 10 років більш ніж успішної роботи у світі моди Водянова вирішила поставити крапку у своїй кар'єрі моделі. У її планах - співоча кар'єра.

За чутками, її запросили стати учасницею нового музичного проекту "Подіум". Сума гонорару не оголошується, але близькі люди Водянової називають семизначні цифри в доларах.

Поки Водянова взяла участь у фотосесії "Подіуму". Зараз ідуть переговори з моделлю про участь у зйомках кліпу, які пройдуть у Чикаго.

25-літня Водянова не приховує, що піти "на пенсію" з модельного бізнесу вона зібралася заради дітей. До того ж, 25 років - цей той вік, коли кар'єру моделі вважається закінченою, і за мірками світу моди вона стає "пенсіонеркою".

"Найкрасивіша модель світу - бразильянка Жизель Бундхен, наприклад, завершила кар'єру у 26 років. Тепер я готова брати участь у різних акціях за солідний гонорар, який буду направляти на добродійність", - ділиться планами на майбутнє Водянова.

Поки ж із нею займається викладач вокалу. Кажуть, що чоловік 25-річної супермоделі британський лорд Джастін Портман, не проти нового повороту в кар'єрі дружини й матері його трьох дітей.

Фото з сайту snoopy.in.ua

IDEALMEDIA
Загрузка...
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали