Шеф "Агента національної безпеки" пішов з життя

8 квітня 2008, 14:43

У Петербурзі у понеділок пішов з життя народний артист Росії Андрій Толубеєв, повідомляє "Комсомольская правда".

Смерть настала у результаті тривалої хвороби. Артист помер на 64-му році життя. А востаннє глядачі його бачили у виставі "Арт" у грудні 2007-го року.

Широкому загалу людей Толубеєв відомий за роллю колоритного полковника міліції Івана Івановича з серіалу "Агент національної безпеки". За фільмом, у його підпорядкуванні знаходилися герої Михайла Пореченкова та нині вже покійного Андрія Краско.

На рахунку Толубеєва понад 30 ролей у кіно. У кіно знімався із середини 70-х років. Найбільш значні ролі у виставах: "Оптимістична трагедія", "Вишневий сад". Знімався у фільмах "Убити дракона", "Ребро Адама", "Гу-га", серіал "Вепр".


Толубеєва запрошували зніматися такі відомі режисери, як Віктор Арістов, Георгій Данелія, Марк Захаров, В'ячеслав Криштофович.

У 1996-му Андрію Толубеєву було присвоєно звання народного артиста Росії. У тому ж році він був обраний головою правління Союзу театральних діячів Російської Федерації.

Прощання з народним артистом Росії Андрієм Толубеєвим пройде 10-го квітня у Великому драматичному театрі імені Товстоногова.

Фото http://www.grani.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів