У Кіркорова проблеми з податковою

8 квітня 2008, 21:35

Скандал вибухнув в Ізраїлі після того, як у руки співробітників податкової служби Тель-Авіва потрапили документи, які розкривають фінансові махінації Філіпа Кіркорова, повідомляє російський "Твой день".

Народний артист Росії уклав з організаторами гастрольного туру по Ізраїлю, який проходив у серпні минулого року, відразу два контракти. Про існування другого, неофіційного контракту, податківці Ізраїлю й не підозрювали.

Як з'ясував "Твой день", для проведення влітку 2007-го року концертів у трьох містах Ізраїлю - Ашкелоні, Тель-Авіві та Хайфі - фірма народного улюбленця ТОВ "Филипп Киркоров Продакшн" уклала контракт із ізраїльською компанією A.D.R. GLOBAL BUSINESS LTD.


За документами Фіиліп і його музиканти за всі гастролі повинні одержати $24 000. Для когось це, може, і велика сума, але не для Кіркорова. За "участь у концерті себе й колективу" (цитата з документа) Філіп одержує всього $8000. У порівнянні з гонорарами російських зірок сума взагалі смішна.

Але в іншому контракті у графі "Сума контракту" уже зазначена інша цифра - 180 000 доларів. Тобто по 60 000 за концерт.

Більша частина гонорару передається співакові готівкою. І врахувати їх практично неможливо.

Обман можна розкрити тільки в тому випадку, якщо в руки податкових органів потраплять обидва документи - і офіційний контракт, і його неофіційний " брат-близнюк", як сталося цього разу.

За російським законодавством за подібні махінації громадянинові країни загрожує строк до чотирьох років в'язниці з "позбавленням права займатися певними видами діяльності на строк до п'яти років".

Як стало відомо російському виданню, зараз податкові служби Ізраїлю готують запит у Москву, щоб з'ясувати, яку суму доходів від ізраїльських концертів задекларувала в Росії фірма співака.

Фото "Твоего дня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів