Пугачова захопилася тарганами

9 квітня 2008, 16:58

За чутками, у російської зірки Алли Пугачової з'явилося досить незвичайне захоплення -перегони тарганів, пише Dailyshow.ru.

Як відомо, співачка азартна людина, і вже кілька років поспіль її головним хобі є казино.

Але вочевидь, "однорукі бандити", у які вона в основному грала, набридли поп-діві. Тож вона вирішила урізноманітнити своє дозвілля.


Все відбулося з подачі власника одного відомого ігрового закладу. Він повідомив Аллі Борисівні, що нині в моді перегони тарганів. Більше того, багато хто з поважних бізнесменів вже завели, як мінімум, одного мадагаскарського таргана.

Співачка була здивована, але все ж зацікавилася пропозицією взяти участь у перегонах і поставити на когось з вусатих. Пугачова не прогадала і з першого ж разу виграла.

Десятисантиметрова комаха, за чутками, принесла зірці виграш у понад 10 000 доларів.

Поспілкувавшись з іншими гравцями і дізнавшись подробиці, Алла Борисівна вирішила не відставати від моди і купила таргана, що приніс їй удачу.

Подейкують, фавориту перегонів навіть виділили окрему клітку. Пугачова недовго думала над ім'ям для свого улюбленця і нагородила його хімічною кличкою Бензол.

Кажуть, співачку не бентежить малоприємний вид таргана. Навпаки, Пугачова любить поспілкуватися з золотоносною комахою і не гидує підгодовувати її усілякою смакотою.

Правда, як подейкуюь в оточенні зірки, Пугачова соромиться свого нового захоплення.

Фото Dailyshow.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів