Кузьма записував аудіокнигу після бодуна

11 квітня 2008, 11:56

Днями соліст гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко презентував аудіокнигу за своїм романом "Я, "Побєда" і Берлін", пише "Газета по-українськи".

До збірника увійшли дві повісті й тексти пісень. Першою, за словами Кузьми, він написав повість "Місто, в якому не ходять гроші".

"Коли я відпочивав у Єгипті, то напився там жахливого місцевого рому, після якого мені наснився сон про місто, у якому немає грошей. Там за все доводиться розплачуватися послугами. За ночівлю у готелі - мити волоссям підлогу в туалеті, за проїзд у таксі - їсти декілька ложок хрону. Сон був, як кіно, наприкінці навіть титри були. Вранці прокинувся і записав", - розповідає співак.


"Пізніше узявся за "Побєду". Там є купа дурнуватих історій про мої подорожі Німеччиною на роздовбаній блакитній "Побєді". Їздив туди в молодості, щоб заробити грошей", - зізнався Кузьма.

Начитувати текст аудіокниги самостійно Кузьма, за його зізнанням, не хотів.

"У мене проблеми з дикцією. Але видавництво захотіло, щоб це зробив саме я. Так книга краще продаватиметься. Іноді начитував текст нетверезим, іноді після бодуна", - розповів він.

Окрім того, співак додав, що книжку повністю ще не слухав, лише уривками. А аудіокнига вийшла накладом 5 тисяч примірників.

Фото прес-служби "Скрябін"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів