Чак Норріс опинився у списку потенційних мерців

11 квітня 2008, 17:11

Поліцейські Нью-Джерсі, США, заарештували двох школярів за підозрою у бажанні вбити знаменитого актора Чака Норріса, повідомляє "TMZ".

Арешт відбувся після того, як шкільний вчитель виявив у хлопців такий собі список з іменами людей, яких нібито належало вбити.

"Наразі ми вважаємо, що ці студенти не становлять жодної серйозної загрози для когось із цього списку, особливо для Чака Норріса", - повідомив пресі місцевий прокурор.

"Коли вчора (у середу) я дізнався про історію щодо школярів з Нью-Джерсі, які постали перед загрозою виключення зі школи і можливими іншими проблемами після обвинувачення у складанні "списку жертв", що включав і моє ім‘я, моїм першим інстинктивним бажанням було нічого не коментувати. Аби не сказати нічого такого, що б роздуло справу ще більше, ніж це є наразі", - сказав сам зірковий актор в коментарі "TMZ".


"Та я розумію, що це не найкращий вихід, а для таких прикладів поведінки є спеціальні попередження, що ми ігнорували протягом тривалого часу", - додав актор.

Окрім того, Чак Норріс висловив стурбованість агресивними настроями, що нині панують серед американської молоді.

"І джерелами такої поведінки є зростаюче покоління молодих людей, що знаходиться у зоні ризику у цій країні", - продовжив актор.

Чак Норріс впевнений, що потрібно протягнути руку душам, що заблукали, які почувають себе маргіналами в оточуючому їх світі.

Фото http://cdn.channel.aol.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів