Галкін зірвав гастролі й обікрав людину

17 квітня 2008, 15:14

Після того, як російський артист й улюбленець Алли Пугачової Максим Галкін відмінив свої концерти у Німеччині, у нього з‘явилися великі проблеми.

Адвокати відомого адміністратора Віктора Шульмана, організатора гастролей Галкіна у Німеччині, готують судовий позов, пише "Твой день".

Мета - змусити гумориста компенсувати усі витрати на зірваний ним тур. Адже Галкін, на думку юристів, порушив одразу кілька положень Цивільного кодексу.

Як повідомляє російське видання, Галкін взяв у адміністратора величезну передоплату у розмірі $550 000. Тож Віктор Шульман, якого обдурив Максим, вирішив звернутися в адвокатську контору, щоб повернути свої гроші.


"Я ж попереджав Максима, що це не жарти, що витрачено не тільки сили і час, але й скажені гроші, близько півтора мільйонів доларів", - каже Шульман.

Поки невідомо, чи будуть юристи домагатися порушення кримінальної справи чи обмежаться цивільним позовом.

За попередніми даними, артистові може бути пред'явлений позов на $1,5 мільйона. За словами Віктора Шульмана, це тільки матеріальний збиток. У скільки Шульман оцінить моральну шкоду - вирішувати тільки йому.

"У мене було таке відчуття, начебто я на бандитських розбірках. Так бандити роблять: забирають гроші й не віддають їх. Заманили людину в капкан, забрали гроші й втекли", - каже Шульман.

Такого листа Шульман написав Галкіну

Як нагадує видання, Максим Галкін зірвав 20 своїх концертів у містах Німеччини. Взявши передоплату, він скасував усі виступи.

Спершу Максим стверджував, що у нього немає робочої візи. Тобто він як законослухняний громадянин не може виступати у чужій країні без необхідних документів.

Але на цю вагому заяву організатори концерту надіслали Максиму папери, у зазначалося, що протягом трьох місяців Галкін може виступати у Європі.

Не знайшовши іншої причини, Максим забрав $550 000 і зник.

Фото "Твоего дня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів