Шоу "Телезірка - Суперзірка" стає екстремальним

18 квітня 2008, 19:01

Другий ефір проекту "Телезірка - Суперзірка" розбурхав пристрасті. Із завмиранням серця публіка спостерігала незвичайні перевтілення учасників, бої в журі, зародження нових відносин - шоу вдалося.

Якою ціною це далося тим, хто виходив у той вечір на сцену - залишилося за кадром. Так Андрій Малахов через несподівану застуду почував себе не найкраще.

Проте складно було називати хворим Малахова, який бадьоро кепкував, ласкаво називав Могилевську "акулою" і повсякчас протягував руки до стрункої Ані Седокової.

Глядач поблажливо посміхнувся, коли наприкінці програми чарівна Седокова зізналася у вічних жіночих стражданнях. Співачка і ведуча всій країні показала натруджені підборами ноги.


Іноді, щоправда, Аня вдавалася до хитрощів. Знаючи, що камера знімає її по пояс, вона жваво вела світські бесіди в арт-кафе, вальяжно спираючись ліктем об столик. Босі ноги, завбачливо підняті навшпиньки (імітація підборів) у цей час мерзлякувато терлися одна коло іншої.

Несолодко довелося й учасникам проекту. Мало хто знає, що улюбленець проекту Сергій Астахов усю програму був як на голках. Він дуже боявся спізнитися на потяг назад до Москви. А на сцену він, до речі, вийшов з ватою, що естетично стирчить з вуха - виробнича травма.

А Журавльов довів знімальну групу проекту до запаморочення - моторошно боявся неправильної української вимови в пісні "Без бою".

На додаток Анатолій завзято відмовлявся надягати боксерські труси з написом "Я кращий", запропоновані йому костюмерами для виступу. Вони з ніг збилися, поки знайшли вбрання яке йому сподобався - айкідошний костюм.

Народній артистці Тамарі Яценко теж дісталося - незважаючи на іскрометні номери, бурхливі овації залу, компліменти від Малахова, вона уже вдруге виявилася під загрозою вильоту з проекту.

Поразку учасниця приймає з гідністю, здається, ніщо не може стерти посмішку з її обличчя.

Чи роздягнеться Оля Лук'яненко під час виконання пісні "Ноченька", чи вийде з "солдатського" образу Олексій Маклаков, коли буде виконувати хіт групи "Корни", що зробить Могилевська Віці Смачелюк за виконання своєї "Полюби меня такой" - можна буде побачити у неділю у прямому ефірі на ТРК "Україна".

За матеріалами ТРК "Україна"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів