На "Мертвому півні" був стриптиз і співоча нецензурщина

22 квітня 2008, 19:00

Кілька днів тому гурт "Мертвий Півень" в одному з київських пабів виконав вибрані людьми пісні наживо, записавши їх альбомом, повідомляє прес-секретар гурту Богдан Логвиненко.

"Півні" переспівали репертуар майже за 18 років свого існування. Паб був заповнений вщент. До клубу прийшло більш як півтисячі меломанів та півнеманів.

"Міську, роздягайся!" - звучало звичне скандування під сценою. Соліст Михайло Барбара тільки трохи оголив публіці свій живіт, і та почала свистіти, як під час добрячого стриптизу.

До речі, без стриптизу теж не обійшлося. Оскільки дві пісні з "вибраних народом" потребували жіночого, гурт вирішив запросити "співунку".


До самого початку виступу практично ніхто не знав про те, хто ж буде солісткою. "Півні" зробили інтригу і влаштували конкурс - хто відгадає запрошеного вокаліста.

Правильний варіант - Каша Сальцова, солістка гурту "Крихітка Цахес" - назвали дві дівчини. Їх запросили на сцену і нагородили фірмовими футболками з символікою "Мертвого Півня".

Дівчата мали одягти футболки прямо на сцені. Лише одна з них не побоялась зняти верхній одяг перед усією аудиторією, але футболки отримали обидві.

"А тепер пісня, присвячена усім офісним працівникам!" - оголошує Барбара. І починає "Дівчата були не надто гарні та маленькі, але одна сказала до іншої: пропонують роботу на фірмі секретарем-референтом. Сто баксів на місяць і всі тебе трахають" на вірші Юрія Андруховича з "Пісень для Мертвого Півня". Зал вибухає.

"Найцікавіше, що кожен чомусь думає, що ця пісня про кого-завгодно, але не про нього," - жартує співак.

Серед присутніх були помічені молоді поети: Горобчук та Коробчук, народний депутат Андрій Шевченко із партії БЮТ: "Півні" - це все!" - каже колишній журналіст.

Також на концерт завітав соліст британсько-українського гурту "Карпатіани" Юрій Балюк. Він, вражений концертом, купив собі футболку "Знову, курва, радіо, телебачення, курва, преса".

Фото з сайту http://today.od.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів