ДіКапріо та Пітт стали найбільш екологічними знаменитостями

23 квітня 2008, 12:22

У Голлівуді екологія зараз у моді. Тож, з нагоди міжнародного "Дня Землі", який відзначається 22-го квітня, американський журнал "Us Magazine" склав список найбільш екологічних знаменитостей.

На першому місці опинився Леонардо ДіКапріо, який проживає в житловому комплексі "Riverhouse" у Нью-Йорку, у якому використовується лише енергія сонця.

Також нещодавно актор організував екологічний фонд імені себе, і зняв документальний фільм "Одинадцята година", присвячений екології.

Другою стала Кемерон Діаз, яка також брала участь в одній з екологічних кампаній. А останні кілька років актриса їздить на гібридному автомобілі "Toyota Prius".


"Ця машина рятує мене від штрафів. Я люблю їздити швидко, але це не "Porsche", тому я сильно не розганяюся", - говорить Діаз.

Також екологічним можна вважати і красунчика Бреда Пітта. Актор просуває будівництво нових екологічних будинків у зруйнованому ураганом Катріна Новому Орлеані.

Навіть світська левиця Періс Хілтон не залишилася осторонь. Тусовщиця пересіла зі свого джипу "Range Rover" на гібридний "Ford". Скандальна білявка вважає, що "за гібридними автомобілями майбутнє".

Фото з сайту img2.timeinc.net

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів