Монро вишиває і планує порвати Київ з Вольновою

23 квітня 2008, 15:53

Травесті-діві Монро розповіла, що їй завжди поступаються місцем - вона вміє показати, що хоче сісти, обожнює душевні бабські розмови і мріє створювати атмосферні вечірки.

Про це у вівторок шоу-вумен розказала ТаблоIDу на вечірці у Світлани Лободи.

"Зараз у мене є майданчик, де я можу показати себе і своє шоу. Але в ідеалі я хочу, щоб на вечори з Монро приходив наш бомонд, богеми, люди, які не бояться сміливих витівок, не бояться бути яскравими і красивими", - сказала Монро.

Разом з тим травесті-діва розкрила один зі своїх секретів. Ні не про те, що у неї під спідницею, про те, що ймовірно восени, як і Лобода, покаже колекцію. Правда, не одягу, а ексклюзивних прикрас.

"Це ж бо все ручна робота. І все за моїми ескізами", - каже білявка.

Крім того, виявляється, Монро обожнює вишивати:

"Я рукодільниця. Вишивання заспокоює нерви. Три години вишивання - і я знову як дівчинка, так наче автотренінг провела чи медитацію".

Вишиває травесті-діва не лише одяг, а й взуття: "Оці босоніжки я обклеїла за 3 години між інтерв'ю". Босоніжки, до речі, у Монро від дизайнера Ілони Куц.

А от маєчку Лободи Монро вдягнула б лише для занять спортом.

"Маєчку?! Ну, думаю, на ранкову прогулянку оділа б, а так...," - розказала вона.

А взагалі Монро, здається, ніколи не втомиться ходити на вечірки і дивувати. От хай тільки приїде Вольнова - тоді вони, за словами Монро, розірвуть це місто на сотні дрібних сердець.

ТаблоID

Фото Євгена Южного

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів