"Dazzle Dreams" ганятимуться за привидами

24 квітня 2008, 14:03

Група "Dazzle Dreams", після фольклорної експедиції ц далекий Непал, вирішила придивитися до близької, але загадкової Чехії.

Саме туди у рамках проекту Dazzle Dreams Sound System прямують учасники групи на початку травня.

На думку Dimitri, Шури і Грэга, Чехія є одним з центрів культури європейської ethno-world-music. Тому саме там вони зможуть почерпнути цікавий автентичний матеріал для свого проекту.

У контексті своєї другої фольклорної експедиції група збирається відкрити музичні таємниці зберігачів чеського фольклору, а також записати оригінальні семпли. Останні після повернення хлопців будуть оброблені й скомпільовані у треки, що увійдуть в альбом.


У пошуках фольклорних скарбів Чехії група своїми очима побачить середньовічний замок Карлштейн і проведе ніч у замку Орлі. По тому хлопці відправляться у стародавню фортецю Бездез.

Відповідно до чеської легенди, у замку живе привид короля Пржемисла II, що, за словами доглядачів, любить жартувати над туристами, видаючи різні смішні звуки. Можливо, саме їх і вдасться записати хлопцям з "Dazzle Dreams".

Нагадаємо, з першої фольклорної експедиції "Dazzle Dreams" привезли величезну бібліотеку звуків, відтворених виключно рідкісними непальськими інструментами.

За матеріалами агентства PR Batteries

Фото з офіційного сайту "Dazzle Dreams"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів