Анджеліна Джолі та її темне минуле

6 травня 2008, 11:30

Виявляється, досконала дружина Бреда Пітта та ідеальна матуся Анджеліна Джолі в роки своєї юності бавилася наркотиками та неодноразово зверталася до психіатрів, повідомляє "TransWorldNews".

Як повідомляє джерело, існує відеозапис початку 90-х, на якому голлівудська актриса у компанії друзів вживає наркотики. Подейкують навіть, що цю плівку було продано за 70 тисяч доларів.

Минуле Джолі має свої таємниці

"Я не встигла звикнути до наркотиків. Я досить швидко припинила це робити. Зараз я б ні за які гроші не погодилася би пройти через це. Я спробувала майже все: і героїн, і кокаїн, і екстазі, і ЛСД. Понад усе з цієї "компанії" я ненавиджу героїн. Тоді я просто божеволіла від нього", - зізналася зірка в одному з інтерв’ю.

Такою була Джолі на початку своєї кінокар'єри

На скандальному відео двадцятирічна Джолі вихваляє дію наркотиків, а перед нею на столі розсипані кокаїнові доріжки, які вона вживає за допомогою скляної трубочки.

Але, вчасно припинивши цю небезпечну гру, актриса змогла стати успішною та отримати безліч престижних нагород, в тому числі й Оскара за стрічку "Перерване життя".

Фото "Сутки"
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів