Красунчик Астахов підкоряє Могилевську та інших зірок

16 травня 2008, 18:27

Учасник грандіозного проекту ТРК "Україна" "Телезірка - Superзірка" актор Сергій Астахов завоював прихильність прим української сцени.

Народні артистки України - одна оперна, друга естрадна - Марія Стефюк та Наталка Могилевська у проекті займають місця членів компетентного журі.

"Залізні леді" - пошепки кличуть їх за кулісами учасники проекту. Віті Смачелюк перед виступом один раз навіть викликали "швидку" - так перехвилювалася перед виходом на сцену.

Проте щойно настає черга виступу Сергія Астахова, суворість суддів як рукою знімає. Стефюк схвально киває, а стриману Могилевську іноді неможливо втримати на місці: зірка підбігає до Сергія, щоб співати разом із ним:


"Ви мені дуже подобаєтеся, тому я буду до вас сувора", - попередила Наталка відразу після першого виступу".

"Кажуть, ви хуліган проекту. Але якщо цей хуліган талановитий, артистичний... мені такий хуліган подобається", - у свою чергу кокетливо зізналася Стефюк.

Сергій Астахов завоював прихильність прим української сцени

Та справжнім ударом для шанувальниць творчості Астахова став його дует з молоденькою Олею Лук'яненко. Душевно виконавши ретро-композицію "Давай пожмемь друг другу руки", артисти скріпили номер жагучим поцілунком. По тому Сергій відніс напарницю на руках в арт-кафе, до ведучої Ганни Седокової.

"Досить, щоб у цьому дуеті хоча б хтось один був красивий і вмів співати", - пустила шпильку, певно, на адресу Лук‘яненко Могилевська.

В результаті Оля отримала "по повній": Стефюк "одробилася" від акторки "трійкою", а Могилевська взагалі вліпила "двійку".

Добре, що у Лук‘яненко непоганий запас "діамантових джокерів", які рятують від вибування з проекту.

І це при тому, що у розмові з Анею Седоковою, рятуючись від "залицянь" дівчат з групи "Гарячий шоколад", Сергій обмовився: "Дівчата, взагалі-то я одружений".

На жаль, далеко не усім відомо, що актор вже п'ятнадцять років одружениу з Вікторією Адельфіною. Вони була однокурсниками по театральному училищу, а зараз виховують дочку Машу.

Що ж до шоу, то на сьогодні під погрозою вильоту опинилися Евеліна Бльоданс та Анатолій Журавльов. Хто з них залишиться у проекті, покаже наступний ефір проекту. Поки ж його учасникам залишається сподіватися тільки на провидіння та смс-ки глядачів на свою підтримку.

За матеріалами ТРК "Україна"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів