Володимир Кличко помстився відомому актору за Казахстан

28 травня 2008, 14:09

Український боксер Володимир Кличко нещодавно помстився комедійному актору Саші Барону Коену, за те, що той образив його батьківщину, пише "Daily Star".

Так, актор, на думку 32-річного спортсмена, у досить невдалому світлі виставляв Казахстан в образі глупуватого казахського журналіста Бората.

Як відомо, український боксер насправді народився у місті Семипалатинськ у Казахській СРСР.

Володимир Кличко помстився жартома

Якось боксер помітив британського коміка в одному з ресторанів у Лос-Анджелесі. Коли Коен разом із дружиною проходив повз його столик, Кличко звернувся до нього.


"Це було чудово. Я сказав офіціанту: "Дивіться, зараз я над ним трохи пожартую". Коли він проходив повз мене, я сказав: "Слухай, я думаю після того, що ти сказав про Казахстан, ти - козел", - розповів Володимир.

Після зустрічі з Кличком Коен вирішив грати гея

"Неймовірно, але він почав заперечувати, проте тут я встав і навис над ним. Я сказав: "Я ламав людям шиї за менше". Він злякався, але потім я засміявся і сказав, що мені його Борат дуже подобається. Йому відразу полегшало", - додав жартівник Кличко.

Мабуть саме після цього інциденту Коен заявив, що більше не повернеться до Бората.

Він начебто придумав собі нового персонажа - австрійського гея Бруно, останньою "жертвою" якого став губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценегер.

Фото з сайтів dailystar.co.uk та sportreport.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів