Домогаров втратив сина

9 червня 2008, 10:43

Сина російського актора Олександра Домогарова на смерть збив автомобіль, пише "Твой день".

Трагедія сталася 8-го червня близько сьомої вечора, коли водій позашляховика "Hyundai" не впорався з керуванням і вилетів на тротуар. Джип декілька разів перевернувся і збив шістьох пішоходів.

Найтяжче постраждав Дмитро Домогаров, син від першого шлюбу 44-річного Олександра Домогарова.

Син Олександра Домогарова Дмитро потрапив у страшне ДТП

Очевидці аварії негайно викликали ДАІ і "Швидку". Лікарі, що примчалися на місце ДТП, відвезли всіх потерпілих до найближчої лікарні.


Стан Дмитра викликав серйозну стурбованість медиків. Попри те, що на тілі хлопця травм не було, вирішальною стала надзвичайно серйозна відкрита черепно-мозкова травма, окрім того перелом носа і перелом лобової кісти.

Однак зробити операцію у першій лікарні Дмитру не змогли - у штаті клініки немає нейрохірургів. Тому Діму перевезли до іншої лікарні.

Попри зусилля лікарів, о другій годині ночі син Олександра Домогарова помер, не приходячи до тями.

Санітари виносять тіло Дмитра

"Я дізнався про трагедію рано вранці. Вже телефонував його матері Натлії. Однак, вочевидь, бути присутнім на похороні у мене не вийде, я відлітаю..." - поділився з "Твоїм днем" Олександр Домогаров.

Річ у тім, що у актора гастролі в Ізраїлі, які він відмінити ніяк не може. Натомість після страшної трагедії, Олександр не з‘явився на кінофестивалі "Кінотавр" у Сочі, куди був запрошений у якості почесного гостя.

Відомо, що актор дуже переживає за маму Діми, його першу дружину, оскільки хлопець був для неї усім.

Зі своєю майбутньою першою дружиною, Наталею Сагоян, Олександр Домогаров познайомився, коли вони були ще зовсім юними - під час літніх канікул на дачі.

Фотографія Діми Домогарова у банку, де він працював

Щойно закохані досягли повноліття, вони одружилися, і незабаром у них народився первісток. Але Діма прожив з батьками усього рік - незважаючи на сильні почуття, вони розлучилися. Син жив з мамою і не спілкувався зі знаменитим батьком.

Після школи Дмитро поступив у Московський інститут економіки, статистики й інформатики, який закінчив усього рік тому. Останнім часом хлопець жив окремо від матері, зі своєю дівчиною, на якій збирався одружитися вже у серпні.

Фото з сайту "Твоего дня" та з сайту www.kp.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів