Мадонна і Гай Річчі розлучаться після світового турне

24 червня 2008, 17:10

Мадонна вирішила покласти край її семирічному шлюбу з режисером Гаєм Річчі, але публічно вона оголосить про розрив після свого світового турне Sticky and Sweet, що завершиться в Мехіко 29 листопада.

Фото з сайту www.kleo.ru

Протягом останніх років їхнє сімейне життя не клеїлося: співачка і режисер постійно сварилися, повідомляє ФактNews з посиланням на The Sun.

Як заявили Мадонна і Річчі, минулого місяця на Канському фестивалі вони втомилися зображати із себе пару - на спільних фотографіях знаменитості виглядають засмученими і збентеженими.


Видання зазначає, що в документальному фільмі MTV Мадонна вже говорила про те, що "вийшла заміж помилково". "Мій чоловік виявився зовсім не тим, ким я його собі уявила. Я хотіла, щоб усе скоріше закінчилося", - сказала вона.

Близьке до пари джерело заявило: "Вони живуть скоріше як брат і сестра, ніж чоловік і дружина, так що питання тільки в тому, коли вони оголосять про розрив".

"Вони віддалилися одне від одного і вирішили, що краще їм залишитися друзями. Це сумно, але вони налаштовані зберегти дружні відносини", - додав співрозмовник.

Мадонна і Річчі виховують трьох дітей, 7-річного сина Рокко, 3-річного всиновленого хлопчика Девіда і 11-річну Лурдес, дочку Мадонни від попереднього чоловіка Карлоса Леона.

49-річна зірка планує в майбутньому розділити свій час між її будинками в Лондоні, Нью-Йорку і Лос-Анджелесі. Нью-йоркську квартиру співачки вже зараз готують до того, що там буде жити вона сама, її діти і помічники.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів