Ющенко посадив секретаря на прив'язь

26 червня 2008, 10:13

До кінця літа лишилося днів 60, а брендистка української політики Раїса Богатирьова поки не має жодного уявлення, коли ж їй вдасться хоч трохи відпочити.

Фото "Фокусу"

"Усе залежить від робочого графіка президента", - пожалілася Богатирьова в інтерв'ю "Комсомольській правді в Україні".

"Поки президент не запланував свою відпустку, не в змозі це зробити і я", - додала вона.


Богатирьова стверджує, що збирається погрітися на сонечку не на традиційних для українських політиків європейських курортах або островах, а у звичному для пресічних українців Криму.

"Близько і можна швидко дістатися назад, адже політика - справа складна: боюся, і на відпочинку доведеться нею займатися", - пояснює секретар Радбезу.

На питання, чи буде вона допомагати своєму сину Олександру, який також пішов у політику, Богатирьова сказала: "Моя материнська любов, допомога, підтримка і напуття йому дуже приємні. Сподіваюся, він стане їх поєднувати зі своєю власною позицією".

Сини Богатирьової. Фото з її персонального сайту

За словами Богатирьової, вони із сином проводять небагато часу, хоча і живуть в одному місті.

"Вихідні намагаюся проводити зі своєю онучкою Марією - як ми її називаємо, "просто Марія", - і із синами Сашком та Ігорем", - розповіла "залізна жінка" Партії регіонів.

"Віддача моя для них, звичайно, не така вже й велика, але я намагаюся приділяти їм максимум уваги, адже політика не повинна ставати сенсом життя", - додала вона.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів