Спадкоємці Паваротті нарешті розділили майно

1 липня 2008, 11:14

Спадкоємці великого італійського тенора Лучано Паваротті досягли домовленості щодо розділу залишеного їм майна.

Половину усього, що належало маестро за життя, розділять три дочки від першого шлюбу - Лоренца, Крістіна та Джуліана - і молодша дочка Паваротті Аліче, народжена від другого шлюбу з Ніколеттою Мантовані.

Фото АР

Вдова одержить 25% майна. Решту 25% розділять його сестра Лелла, найближчі друзі тенора і співробітники, з якими він працював протягом своєї кар'єри.


Вілла на пагорбі Сан Бартоло, що розташована в передмісті Пезаро, дістанеться трьом старшим дочкам від першого шлюбу, повідомили адвокати Ніколетти Мантовані.

Паваротті тричі складав свій заповіт. Останній варіант був підписаний 29 липня 2007 на віллі в пригороді Пезаро в присутності двох свідків.

Передостанній заповіт було написано за рік до смерті Паваротті перед тим, як він переніс операцію в США, повідомляє телеканал "Вести" з посиланням на ІТАР-ТАРС.

У прокуратурі міста Пезаро усе ще залишається відкритим розслідування про дієздатність Паваротті під час підписання останніх двох заповітів.

71-річний Паваротті помер 6 вересня 2007 року в рідному місті Модена. За розділом його майна пильно стежили ЗМІ усього світу.

Загальна вартість статку співака, що залишився в спадщину, перевищує 200 мільйонів євро. Серед майна - нерухомість в Італії, Нью-Йорку і Монте-Карло, акції, банківські вклади, авторські права на аудіо- і відеозаписи великого тенора.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів