У Філіпа Кіркорова підозрюють рак

1 липня 2008, 11:58

Лікарі онкологічного центру на Каширському шосе у Москві, що обстежували популярного співака Філіпа Кіркорова, підозрюють у нього злоякісну пухлину лімфатичних вузлів.

Медики довго не наважувалися розповісти 40-річному іменитому пацієнту про свої підозри, але тепер стало остаточно зрозуміло, що вони небезпідставні.

Ультразвукова діагностика показала, що у Кіркорова утворилася пухлина, пише "Твой день".

За попередніми результатами обстеження, у співака рак лімфатичних вузлів, або лімфома. З онкологічних захворювань це найсерйозніше, і воно дуже важко піддається лікуванню. Як правило, таким хворим необхідна пересадка кісткового мозку.


Фото з сайту Кіркорова

Причини серйозного захворювання медики не називають, але схиляються до того, що у Кіркорова була схильність до ракових захворювань.

Прогресування хвороби могло стати наслідком постійного нервового перенапруження, що останнім часом переживає артист.

В онкологічний центр на Каширці Кіркоров приїжджав зі скаргами на погане самопочуття, різкі болі і швидку стомлюваність. Співака обстежували кращі лікарі клініки, а діагностику він пройшов на найсучасніших апаратах. У клініці артист провів близько п'яти годин.

"Філіп дуже мужньо переносить хворобу", - розповів один з лікарів клініки. "Багато хто впадає в паніку або йдуть в себе, замикаються, він же не дозволяє собі розкисати, що достойно усілякої поваги. Нам було вкрай важко говорити йому про результати обстеження, але це наша професія", - додав лікар.

За кілька днів, коли стануть відомі результати біопсії, фахівці центру зроблять офіційний висновок і тоді вже визначаться з методами лікування відомого співака.

Не виключено, що Кіркоров поїде лікуватися за кордон. Особливо успішно з онкологічними захворюваннями справляються німецькі й ізраїльські лікарі.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів