У Нью-Йорку загинула топ-модель "Російська русалка"

1 липня 2008, 14:02

За нез'ясованих обставин у Нью-Йорку загинула відома російська топ-модель Руслана Коршунова - 20-річна дівчина родом з Алма-Ати.

Вона впала з балкона своєї квартири на дев'ятому поверсі будинку в Манхеттені минулої суботи, повідомляє "Комсомольська правда".

Поліцейські піднялися в квартиру топ-моделі. Нічого підозрілого не знайшли - ні слідів боротьби, ні записки, ні свідків. Спеціальна будівельна сітка, якою був затягнутий балкон, виявилася розірваною.


Друзі Руслани не вірять, що модель покінчила з собою. У неї не було серйозних проблем, кар'єра складалася більш ніж вдало. Топ-модель щойно повернулася в Нью-Йорк із фотосесії в Парижі.

Недавно Руслана знялася в рекламі парфумів Nina від Ніни Річчі. Її обличчя і витончена фігурка знайома усім, хто дивиться телевізор: красива дівчина в довгій білій сукні піднімається на гору червоних яблук, щоб зірвати з дерева найкращий плід...

За словами найкращої подруги Кіри Тітєнєвой (дівчини родом з одного міста), Руслана Коршунова "ніколи не дозволяла собі ніяких крайнощів, не вживала наркотиків".

Фото Robert J. Hill, Tactical News Service

Інша подруга загиблої, що побажала залишитися невідомою, розповіла американським журналістам, що Руслана втомилася від світу моди і ненавиділа своє напружене життя.

Вона щойно повернулася з Парижа, а в неділю вже повинна була бути на зйомках у Техасі: "Усі хотіли працювати з нею, а вона була в депресії. Вона зібрала грошей і дуже хотіла піти з модельного бізнесу".

У світі моди Руслану Коршунову прозвали Російською Русалкою через розкішне довге волосся і зелені очі.

Модель знімалася в рекламі "Крістіана Діора", "Ніни Річчі", "Кензо", "Москіно", "Донни Каран", "Віри Вонг" та інших. Її фото прикрашали обкладинки журналів Vogue і Elle.

У 2005 році Руслана стала головним відкриттям Тижня моди в Нью-Йорку, їй пророкували таке ж зоряне майбутнє, як у Наталі Водянової.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів