Родич Медведєва взяв у дружини кінозірку з Голлівуда

8 липня 2008, 15:09

Днями 35-річна зірка фільму "Злодій" Катерина Рєднікова вийшла заміж за кінопродюсера Сергія Конова, пише "Твой день".

Новоспечений чоловік акторки, як вдалося з'ясувати газеті, - двоюрідний дядько президента Російської Федерації Дмитра Медведєва.

З Катериною конова познайомив мега-зірка кінематографу Аль Пачіно.

Нагадаємо, Рєднікова прославилася у 1997-му році після ролі у фільмі "Злодій", де зіграла з Володимиром Машковим. Картина була номінована на "Оскар", після чого, Катя почала співпрацювати з американськими режисерами.


Весільні урочистості пройшли у шикарному московському ресторані в районі "Динамо".

Разом з тим заручини парочки відбулися ще у березні в одному із найпопулярніших серед голлівудських зірок ресторані "Il Cielo" у Беверлі-Хіллз.

Колись там виступав сам Френк Сінатра, а за два дні до заручин влаштовували тусовку Кетрін Зета-Джонс та Джордж Клуні. Лише оренда залу Конову та Рєдніковій обійшлася у 50 000 доларів.

Серед запрошених були помічені Аль Пачіно, подруга Рєднікової Міла Йовович, Метт Хаттон, режисер фільму про "татушек" Роланд Джоффе, голлівудські продюсери, керівництво студії Universal, самі "татушки", Аліка Смєхова та місцева, голлівудська, "знать". Усього - близько ста осіб.

Так виглядала Рєднікова у фільмі "Злодій"

Вітальні весільні телеграми надіслали актори Деніел Крейг, "хресний ангел" пари Аль Пачіно, акторка Міша Бартон.

За час свята Рєднікова встигла продемонструвати три сукні, кожна - у стилі ретро. Тієї ж стилістики молодята попросили дотриматися й гостей.

Медовий місяць Катя та дядько Медведєва збираються провести у Балі. Молодята попрямують у романтичну подорож вже цими днями.

Фото "Твоего дня" та з сайту http://uahub.info

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів