Януковичу подарували троянську чашу і соціалістичні шахи

10 липня 2008, 15:36
У середу ТаблоID краєм ока бачив, як екс-прем‘єр Віктор Янукович відсвяткував 58-річчя . Серед найяскравіших подарунків регіонала - троянська чаша, літописні оповідання та натюрморт від Піскуна.

Фракція Партія регіонів подарувала Віктору Федоровичу картину з пролісками на тлі Ялтинської бухти, натюрморт Цвєткової 1995 року.

Найбагатший одно партієць Рінат Ахметов - величезний кошик троянд, як одному з найбільш близьких друзів.

Регіоналка Ірина Бережна подарувала стародавнє видання XIX-го століття. "Літописне оповідання про історію Малої Русі" вона замовляла в антикварів, знаючи про захоплення іменинника.


Бережна також стала свідком того, як соціалісти Олександр Мороз і Микола Рудьковский презентували Януковичу шахи - певно, для тренування мізків.

А однопартійці Олена Лукаш, сестра депутата Льовочкіна Юлія Новікова і Володимир Макеєнко вручили екс-прем‘єру точну копію золотої чаші, знайденої на розкопках Трої. Щоправда, копія не з золота.

Всіх вразив тричі прокурор Святослав Піскун, він приніс величезний подарунок у яскравій упаковці з величезним бантом.

"Це український натюрморт початку ХХ століття - дині, яблука, груші, сливи, кавун. Купив в антикварному магазині за 3000 гривень., а потім ще за 170 гривень. упакував у "Квадраті" на Майдані", - розповів Піскун.

Юлія Тимошенко презентувала Януковичу букет червоних троянд, який відправила у штаб ПР, приклавши до нього свою візитку діючого прем'єр-міністра.

А президент Ющенко вручив українську ікону "Сім свят" зі словами: "На многії і благії літа. Щоб усе було добре і у вас, і у нас, і в України".

Фото "Лента"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів