Майкл Джексон остаточно пересів в інвалідний візок?

10 липня 2008, 17:07

Поп-король Майкл Джексон відмовляється вдягатися і багато часу просиджує в інвалідному візку, пише "The Sun".

За останні роки здоров'я співака підірвали голодування, скандали з дітьми, своїми й чужими, продаж ранчо Neverland та інші пригоди.

Тож не дивно, що до свого 50-річного ювілею Майкл підійде не місячною ходою, а підкотиться на інвалідному візку.

Напередодні Джексон, одягнений у піжаму, домашні капці та медичну маску, з'явився разом зі своїми дітьми у книгарні Лас-Вегаса, пише таблоїд.


Легенда року, якій 29-го серпня стукне півстоліття, продовжує ховатися вести потайний спосіб життя. У магазин Майкл закутався від голови до ніг так, що було видно тільки його білющі руки, а з-під штанів стирчали кістляві ноги співака.

"Майкл залишався в магазині близько двох годин і постійно їздив на візку... Крім того, у нього на руках шкіра вся у лусочках, як у змії. Майкл не знімає маску, а його охоронець нікого не підпускав до нього", - розповів один з очевидців.

Джексона бачили у відділі дитячої літератури разом із трьома його дітьми. Донедавна 11-літній Принц Майкл, 10-річна Періс Кетрін та 5-річний Принц Майкл II вкрай рідко з'являлися у публічних місцях без маскування.

Пробувши у "дитячому" відділі з півгодини, поп-зірка покотився у музичний відділ. Врешті Джексон придбав цілу коробку книг та CD.

Як повідомляють джерела, близькі до співака, останнім часом старіючий король поп-музики часто користується інвалідним візком, коли відчуває, що заслабий для прогулянок.

"У такі дні він навіть відмовляється вдягатися, проводячи весь день у піжамі", - відзначає джерело.

Фото "The Sun"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів