Неллі Фуртадо подобається ефект від алкоголю

15 липня 2008, 21:04

У понеділок у Київ прибула власниця "Греммі" Неллі Фуртадо, а у вівторок дала в український столиці концерт.

Окрім того, під час спілкування із журналістами Неллі зізналася, що любить ефект, який чинить алкоголь.

Світовий тур Фуртадо тривав майже два роки. Київ став його завершальним етапом. Звідси канадська співачка поїде на кілька днів додому, а тоді махне на відпочинок в Англію, а потім у Грецію, пише "Комсомольська правда в Україні".

З Москви в аеропорт Бориспіль Фуртадо прилетіла із 4-річною дочкою Невіс. А потім на чорному "Лінкольні" попрямувала у п'ятизірковий "Прем'єр Палас".


У райдері співачки особливих примх не було. Фуртадо лише попросила принести у гримерку пляшку доброго червоного вина, кілька видів чаю і соку, а на десерт - фрукти й мед. При цьому наголошувалося, що Неллі не їсть червоного м'яса.

Цікаво, що напередодні у Росії Фуртадо попросила надати її колективу 12 літрів міцних алкогольних напоїв, зокрема горілку і дві пляшки віскі.

У понеділок же увечері Фуртадо попрямувала на прогулянку Хрещатиком. А близько опівночі поп-діва з'явилася в "Арені", куди її запросили організатори туру.

Там співачка зі своєю командою сиділа за столиком, пила біле вино, закушувала фруктами не відмовляла в автографах і фотографувалася з особливо наполегливими фанатами.

З журналістами Неллі зустрілася у вівторок, спізнившись при цьому на годину.

"Я тут вперше, і мені дуже сподобалося у вас. Як це буде по-українському - горілка і вареники? - сказала вона.

"У Канаді багато емігрантів з України, тому історією вашої країни я цікавилася давно. Хочу сказати, що ніколи нічого більш захоплюючого не читала!" - цитує слова співачки газета.

До слова, Неллі зібралася везти додому велику пляшку горілки як сувенір. А коли журналісти поцікавилися, чи любить Фуртадо випити, зірка відповіла:

"Як вам сказати... Я люблю іноді змішати енергетичний напій з горілкою, але мені подобається не сам смак, а той ефект, що дає коктейль".

Концерт Неллі Фуртадо відбувся у Міжнародному виставочному центрі на Лівому березі. Квитки коштували від 200 гривень у танцювальній фан-зоні й до 5000 гривень у VIP-зоні зі зручними кріслами й буфетом.

Фото "Комсомольської правди в Україні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів