Бетмена заарештували за напад на матір і сестру

22 липня 2008, 17:38

У вівторок зірка "Бетмена" Крістіан Бейл був заарештований детективами за підозрою у нападі на членів власної сім‘ї, пише "Daily Mail".

Актор був допитаний у центральному відділенні поліції Лондона, повідомляють джерела.

34-річний Крістіан Бейл підозрюється у скоєнні нападу на свою матір Дженні та сестру Шерон у його номері у готелі "Парк Лейн Дорчестер" у неділю.


Крістіан Бейл з мамою (ліворуч) та сестрою (праворуч)

За словами представниці відділку поліції Метрополітен, зірка-бетмен з‘явився у призначений час у відділі лондонської поліції у вівторок вранці.

Мати і сестра Бейла, які проживають у місті Дорсет, звернулися у відділ поліції у понеділок, щоб зробити офіційну заяву про напад.

Потім скаргу передали для подальшого розгляду у відділ поліцій Гемпширу.

Цікаво, що Бейла заарештували через кілька годин після першого прем'єрного показу у Європі чергової серії з пригод Бетмена "Темний лицар".

Крістіан Бейл був довгий час одружений на Сібі Блейзік, колишній особистій помічниці Вайнони Райдер. Від шлюбу, який протривав 8 років, Крістіан і Сібі мають трирічну доньку Емелін.

Сам Бейл-бетмен народився у місті Гаверфортвест у південній частині Уельсу у сім‘ї бізнесмена Девіза Бейла і циркачки Джені Джеймс.

У "Бетмена" є дві старші сестри Шерон і Луїза, а також зведена сестра Ерін від першого шлюбу батька.

Бетмен-Бейл з дружиною Сібі

На великому екрані вперше він з‘явився у 1987 році, коли йому було лише 13 років у фільмі Стівена Спілберг "Імперія сонця".

Сім років потому, у далекому 1994 йому пощастило ще більше - майбутній Бетмен зіграв свою першу "дорослу" роль - Лорі у фільмі "маленька жінка", де він ділив знімальний майданчик із Вайноною Райдер зокрема.

Пізніше, у 2000-му, Бейл співпрацював з Леонардо ДіКапріо у суперечливому "Американському психо".

Послужний список поповнився також стрічками "Мандоліна капітана Кореллі", трилером "Еквілібріум", дифірамбами за роль у фільмі "Машиніст", заради якої він схуд на третину своєї звичайної ваги.

Крістіан Бейл за роботою

Але нарешті прийшов зоряний 2005 рік і головна роль у "Бетмені" у мить зробила з Бейла зірку.

Зараз Бейл проживає у Лос-Анджелесі, недалеко від Голлівуду, обіцяє порадувати нас образом Джона Коннора у "Спасінні термінатора", який має з'явитися наступного року.

Фото пише "Daily Mail" та smh.com.au

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів