Мадонна поїде за чоловіком Демі Мур

23 липня 2008, 18:39

Стало відомо, що в Україні кілька днів провів чоловік голлівудської зірки Демі Мур Ештон Катчер, а нині сюди збирається Мадонна - і всі інкогніто, пише "Сегодня".

Так, повідомляється, що актор Ештон Катчер протягом десяти днів інкогніто перебував в Україні. Цей час красунчик і зірка "Весілля у Вегасі" присвятив відвіданню святинь каббалістів. Послідовником саме цього таємного вчення є Катчер та його дружина.

Інформація про візит зірки нібито надійшла від одного з організаторів поїздки, який побажав не бути названим. Однак офіційних відомостей немає.

Одним з пунктів паломництва Катчера стало селище Меджибіш, розташоване між ріками Південний Буг і Бужок неподалік від Хмельницького.


Тут знаходяться три єврейські цвинтарі, на одному з яких поховано Баал-Шем-Тов, який вважається відкривачем нового шляху в каббалі.

При цьому під час подорожі Ештон, як повідомляється, не мав особливих вимог до їжі - харчувався у придорожніх закладах, і поводився скромно.

Окрім того, в англомовному бородатому чоловікові ні обслуговуючий персонал, ні випадкові перехожі не впізнавали зіркового красунчика.

Разом з тим, слідом за Ештоном в Україну неофіційно їде Мадонна, пише видання. За чутками, минулого місяця співачка, яка називає себе "послом іудаїзму", відвідала Польщу.

Повідомляється також, що швидше за все у ході візиту Мадонна зупинятиметься не у готелях. Нездоровий інтерес преси під час паломництва і вивчення каббали співачці ні до чого.

Газета пише, що амулет каббалістів, червону вовняну нитку, носять зіркове подружжя Бекхемів, акторка Елізабет Тейлор, музиканти Мік Джагер та Брітні Спірз, модель Наомі Кемпбелл. Також серед каббалістів зазначають і актора Армена Джигарханяна.

Українські каббалісти - поки таємниця. Натомість в Україні є принаймні три крапки каббалістичного паломництва: Умань, Житомир, Меджибіш.

"Каббала - це містичне єврейське вчення, яке спонукає побачити невипадковість усього, що відбувається, і встановити закономірність своїх вчинків", - пояснює релігієзнавець Ігор Козловський.

Фото з сайтів www.datacd.ru та http://nymag.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів