Періс Хілтон зібралася у президенти США

6 серпня 2008, 11:42

Схоже, світська левиця Періс Хілтон перейшла до серйозних справ.

У вівторок на сайті funnyordie.com з‘явилося відео, у якому вона коротко представила основні пункти своєї "передвиборчої програми" як кандидата на пост президента США, пише "Лента.ру" та stuff.co.nz.

У такий спосіб Періс відповіла Джону Маккейну, який раніше використав її образ у своєму передвиборчому ролику "Знаменитість". У вищезгаданому ролику Маккейн порівняв з Хілтон Барака Обаму.

На відео Періс, тусовщиця лежить у купальнику перед басейном і почитує туристичний журнал.


Хілтон називає Маккейна "сивим стариганом" і дякує йому за те, що він включив її у свій передвиборчий ролик, таким чином зробивши їй послугу і надавши підтримку.

Також Періс висловлюється з приводу перспективи політики США у галузі енергетики.

Гламурна білявка пропонує об‘єднати деякі пункти програм Маккейна та Обами, створивши з них певний "гібрид". Останній, на її думку, дозволить США віднайти енергетичну незалежність і забезпечити нові робочі місця.

І якщо Періс таки "стане президентом", то своїм віце-президентом зробить скоріше за все співачку Ріанну. А от Білий дім у такому випадку перестане бути білим - скандалістка перефарбує його у рожевий колір.

Ролик Маккейна "Знаменитість" з‘явився в інтернеті близько тижня тому. Його випустив передвиборчий штаб Джона Маккейна. У ньому останній поставив кандидата у президенти США Барака Обаму в один ряд з Періс Хілтон та Брітні Спірз, фактично представивши його в образі суперзірки.

В результаті відео викликало незадоволення Періс Хілтон та її батьків - вони підтримують республіканців. А от Барак Обама випад Маккейна проігнорував.

Скріншот з сайту funnyordie.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів