Морган Фрімен з "Крихітки на мільйон" у важкому стані в лікарні

6 серпня 2008, 13:10

Зірка "Крихітки на мільйон доларів" та "Доки не дав дуба" 71-річний Морган Фрімен у понеділок був госпіталізований із серйозними травмами після автоаварії.

Наразі актор знаходиться у бадьорому настрої і з нетерпінням чекає повного одужання. Про це "The Los Angeles Times" повідомила невістка оскароносного актора Донна Лі.

За її словами, у Фрімена "зламана рука, лікоть і ушкоджене плече, але настрій гарний".


"З ним все буде в порядку. Він чекає якнайшвидшого одужання. Ми вдячні усім, хто бажає йому добра і молиться", - додала Донна Лі.

Аварія, у яку потрапив Фрімен, відбулася у штаті Міссісіпі. Автомобіль зірки вилетів зі швидкісного шосе, кілька разів перевернувся й впала у канаву.

З місця події медики перевезли актора вертольотом у лікарню Мемфіса, у штат Теннессі. Медики стверджують, що стан Фрімена залишається важким.

Рятувальникам довелося розрізати машину, щоб дістати актора. Як розповідають очевидці, Фрімен знаходився у свідомості, розмовляв і навіть жартував.

Коли хтось зі свідків спробував його сфотографувати за допомогою камери мобільного телефону, Морган жартівливо відреагував: "Не на халяву, не на халяву".

Разом з Морганом Фріменом у машині знаходилася жінка, вона також госпіталізована. Машина, "Nissan Maxima" 1997-го року випуску, записана на її ім'я. За деякими припущеннями, актор міг заснути за кермом.

Фото "The Los Angeles Times"

За словами представника дорожньої поліції, немає ніяких ознак того, що ДТП відбулося в результаті вживання кимось алкоголю або наркотиків. Фрімен та його пасажирка були пристебнуті.

Нагадаємо, у 2005-му Морган Фримен, який кілька разів номінувався на "Оскар", отримав його за роль другого плану у фільмі "Крихітка на мільйон".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів