Голу Єву Мендес заборонили на телебаченні. ФОТО

6 серпня 2008, 13:30

У США заборонили телевізійну рекламу аромату "Secret Obsession" від Calvin Klein з оголеною акторкою Євою Мендес, пише "The Daily Mail".

На думку телевізійників, чорно-білий ролик, у якому напівгола акторка позує на ліжку і жагуче шепотить: "Це мій секрет" не може бути показаний по телебаченню.

В одному з кадрів критики мигцем побачили сосок Єви і прийшли до висновку, що рекламний ролик треба заборонити до показу. Тим більше що акторка у ньому пошепки каже: "Між любов'ю і божевіллям лежить пристрасть",

"Назва "Пристрасть" породжує дуже провокаційні асоціації. Ми хотіли створити провокаційну рекламу. Але ми не намагаємося бути вульгарними. У ролику багато оголеного тіла, але він зроблений зі смаком", - пояснює Кетрін Волш, старший віце-президент компанії Coty Prestige, який по ліцензії виробляє аромати Calvin Klein.


Однак представники Calvin Klein не засмутилися. Вони виклали скандальні кадри у себе на сайті під заголовком "Заборонена реклама від Єви Мендес".

До слова, вперше зірка фільму "Правила зйому, або метод Хітча" Єва Мендес роздягнулася перед камерою у 2007-му році. Тоді в одному з інтерв'ю вона заявила, що найбільше хвилюється, що подумає її батько.

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів