Дженіфер Аністон покинув бойфренд

13 серпня 2008, 12:09

Страхи божі - схоже, акторці Дженіфер Аністон знову розбили серце.

Так, таблоїди повідомляють, що Джен розійшлася зі своїм молодим рок-співаком Джоном Мейєром, пише "Daily Mirror".

Спершу пара вирішила побути якийсь час окремо одне від одного... перед тим як офіційно розстатися на початку цього тижня.

При цьому чутки про розрив Мейєр та зірки серіалу "Друзів" з‘явилися через тиждень після того, як люди вже подейкували про їхнє одруження.


"У їхніх стосунках протягом певного часу відчувалося напруження. Вони спершу хотіли зробити просто паузу, сподіваючись, що це випробування тимчасовим розставанням зробить їх сильнішими. Шкода, але, схоже, це не спрацювало", - коментує ситуацію у зірковій парі джерело з близького оточення 30-річного Мейєр.

"Джон вирішив покінчити із цим, бо відчув, що не готовий до тієї віддачі, на яку заслуговує Дженіфер", - додає джерело.

"Спершу Дженіфер розлютилася, коли він сказав їй про своє рішення, але зараз вона просто сумна - якщо не сказати, що у неї знову розбите серце", - каже джерело. Нагадаємо, чотири роки тому Джен розірвала шлюб із голлівудською зіркою Бредом Піттом.

Повідомляється також, що попри чутки Аністон і не думала про дітей або одруження цього року. Однак вона хотіла розпланувати їхнє спільне майбутнє.

Окрім того, акторка нібито хотіла, аби її музикант відмовився від гастролів у майбутньому, коли вони, можливо, нарешті матимуть дітей.

"Відтоді, як вони розійшлися, вони говорять по телефону і намагаються залишитися у добрих стосунках", - йдеться далі у повідомленні.

За іронією долі, 38-річна Дженіфер Аністон щойно закінчила зніматися у фільмі під назвою "Він не те, що тобі потрібно".

Фото http://www.showbizspy.com/

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів