"Міс Світу" у Києві відміняється

14 серпня 2008, 15:58

Фінал конкурсу краси "Міс Світу" перенесено, а організатори конкурсу розглядають інші країни, де можна було б його провести.

Про це у четвер повідомляє "Daily Telegraph"

Як раніше писав ТаблоID, конкурс "Міс Світу 2008" мав відбутися 4-го жовтня 2008 року у Києві, у палаці Україна.

"Через обставини, які знаходяться поза нашим контролем, ми з великим жалем вимушені були прийняти рішення про перенесення фіналу конкурсу "Міс Світу 2008". Це рішення було прийняте в інтересах учасниць і організації "Міс Світу", - йдеться у заяві організаторів конкурсу.


Де і коли саме тепер відбуватиметься конкурс, стане відомо наступного тижня. Зараз як альтернативна країна розглядається В'єтнам.

Разом з тим прес-служба організації "Міс світу", як пише "Daily Telegraph", відмовляються розкрити причини такого рішення.

Проте з джерел у комітеті виданню вдалося дізнатись, що таке рішення було прийняте у зв'язку з побоюваннями, що Росія переключить свою увагу з Грузії на Україну, яка є ще одним союзником США на пострадянському просторі.

При цьому коментар у президента організації "Міс Світу" Джулії Морлі, взяти не вдалося. Морлі наразі перебуває на Олімпіаді у Пекіні.

До слова, місце проведення конкурсу за усю його історію змінюється вже не вперше. У 2002 році через бунти ісламістів, у яких загинули люди, конкурс в останній момент було перенесено з Нігерії до Лондона.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів