Катя Осадча втратила вагу і переїхала на інший канал

15 серпня 2008, 12:46

Телеведуча програми "Світське життя" Катя Осадча начиталася глянців, схудла на 5 кіло і перебралася на "1+1" і збирається підкоряти Голлівуд.

Про це у п‘ятницю повідомляє прес-служба програми.

Тепер обличчя невгамовної гламурної канелюшниці Каті можна буде бачити на "плюсах". Окрім того, з 31 серпня змінюється формат програми.

Замість щоденного "серіалу" про життя бомонду телеглядачі побачать щотижневий 45-хвилинний тележурнал про багатих і знаменитих.


"Крім того, тепер ми будемо спілкуватися з зірками і публічними людьми не тільки на світських подіях. У програмі з'явиться нова рубрика - "Зірка в інтер'єрі". Ми будемо ходити у гості до найцікавіших знаменитостей, відвідувати з ними спортзал, супермаркет, їздити до них на дачі і, звичайно ж, ставити їм найбільш особисті питання", - заявила Осадча, яка саме повертається з відпустки.

"Під час літньої відпустки на Криті я засмагла і скинула 5 кілограмів, щоб постати у новому сезоні у найкращій формі", - поділилася ведуча.

"Відпочиваючи також на Лазурному березі Франції, я перечитала тонни глянцевих журналів і всілякої світової преси - адже попереду у нас ряд подій у різних країнах, і я маю бути готова до інтерв'ю із найбільш несподіваними селебрітіз", - додала Катерина.

До слова, у новому сезоні знімальна група проекту збирається підкоряти Америку. Катя і Ко вже зібралися на найбільший голлівудський кінофестиваль у канадському Торонто. А відразу після Торонто знімальна група побуває на тижні моди в Нью-Йорку.

Фото "Комсомольської правди в Україні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів