Кейт Вінслет займеться сексом з ДіКапріо

15 серпня 2008, 16:08

Голлівудська акторка Кейт Вінслет заявила, що дивно почувається, коли знімається в еротичній сцені зі своїм другом Леонардо ДіКапріо, пише "Showbiz Spy".

Пара, яка у 1997-му році зіграла коханців у фільмі "Титанік", знову працює разом над новим фільмом "Revolutionary Road" і знову грають закоханих.

Може, б воно і нічого знову опинитися "у ліжко з Леонардо", але ж режисером стрічки є чоловік Кейт - Сем Мендес.

"Я просто повторюю: "Це якось... дивно". А Лео каже, мовляв, не зважай на це. І я продовжую. Так, і ще маленьке нагадування: ти - мій кращий друг. Він - мій чоловік. Це таки трохи дивно", - ділиться акторка.


"Я не усвідомлювала, наскільки сильною залишиться моя симпатія до нього з часів "Титаніка". І чудово відкрити для себе, що ми можемо отак от пройти через це, посилаючись на м‘язову пам‘ять", - каже Кейт.

Вінслет також зізналася, що знала, що працюватиме із ДіКапріо і навіть влаштувала все так, аби він був із нею на знімальному майданчику.

"Ми знали, що якщо ще щось робитимемо разом, це буде щось велике і емоційне. І я вела цю мудру гру в кішок й мишенят, аби і мій чоловік, і мій кращий друг опинилися задіяними у цьому", - пояснила Кейт.

Фото з сайту http://content8.flixster.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів