Білик взялася за старе і відгуляє 20-річчя

18 серпня 2008, 16:31

Восени співачка Ірина Білик відзначить 20-річчя своєї артистичної діяльності. З цієї нагоди артистка перевидає старі альбоми, випускає новий і відправляється у черговий концертний тур.

Ірина Білик почала співати у чотири роки. В 10 - вона вже написала свою першу пісню. У 1988-му році 18-річна Іра почала професійну кар'єру співачки.

Зараз за плечима Білик понад 200 тільки сольних концертів, не лише в Україні, але й у США, Великобританії, Канаді й Польщі; 6 всеукраїнських турів, 14 альбомів, фан-клуби у всіх великих містах України й енна кількість музичних премій.

Білик вже випустила перевидання семи альбомів: "Кувала зозуля", "Я розкажу", "Nova", "Так просто", "Фарби", "ОМА", "Білик. Країна".


Перевидання оформлене в артовому стилі й у подарунковій упаковці. Можна купити як усі диски, так і кожен окремо. На кожній платівці слухачів чекає сюрприз - ремікс, акустична або концертна версія найхітовіших треків.

Вже у вересні виходить нова платівка Білик "Подарую тобі" - подарунок усім шанувальникам, відвертий і теплий альбом, в якому зірка розповіла про своє життя і любов.

А у жовтні довгоочікуваним подарунком стане всеукраїнський тур Білик під назвою "20 років разом".

Співачка дасть 14 концертів у великих містах України, два сольних концерти у Москві і три сольних концерти у Києві (7, 8, 9 листопада), де проспіває як хіти, так і нові пісні. А спеціальним гостем на концертах Білик стане "Арктика" Оля Горбачова.

За матеріалами прес-служби Mamamusic

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів