Дженіфер Лопес візьме участь у змаганнях з тріатлону

19 серпня 2008, 12:58

Вже через шість місяців після народження близнюків співачка й акторка Дженіфер Лопес готується до змагань з тріатлону, пише "The Daily Mail".

"Така ідея у мене з‘явилася, коли я була на восьмому місяці вагітності, і мене вже дістало бути як той кит... Я дивилася телебачення й побачила змагання з тріатлону, і сказала собі: "Гадаю, я можу таке зробити", - розповіла Дженіфер Лопес в ефірі американського телебачення.

Джей Ло готується до змагань з тріатлону

Джей Ло навіть вже має деякі поради для новачків у тріатлоні. Нагадаємо, тріатлон включає біг, велосипедний спорт та плавання.

"Починати треба поволі. Треба починати потрошку і працювати, працювати", - каже Лопес.


Акторка візьме участь у благодійному змаганні з тріатлону, яке відбудеться 14-го вересня у Малібу, в Каліфорнії. Виручені кошти підуть у лос-анджелеську дитячу лікарню.

Лопес бігає
і ганяє на вєліку

"Коли я тренуюся, то продовжую казати собі: "Це заради благочинності. Твої діти дізнаються про це. Не підводь родину! Зроби це, Лопес!" - зізнається мати двох малюків.

Вона також зізналася, що її добиває плавання. Акторка не почувається у воді природно.

"Я завжди змагаюся сама із собою і дивлюся, на що я здатна. Це справді втомлює, але це весело. Не буду брехати, це тяжко. Але коли я втомлена, я почуваюся чудово, у мене навіть більше енергії з‘являється", - ділиться Лопес.

Іноді цей спорт у неї в печінках

Дженіфер також розповіла, що її малюки Макс та Еммі - гарнюні, і їхня сім‘я дуже щаслива.

Власне, майбутнє змагання з тріатлону, у якому візьме участь Дженіфер, - тільки для її дітей. Акторка хоче, аби малюки в майбутньому могли нею пишатися.

Але заради свого чоловіка Марка Ентоні та двох маляток Лопес хоче позмагатися

39-річна Лопес також зізналася, що для неї дуже важливо подавати власним дітям гідний приклад для наслідування.

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів