"Камеді Клаб Україна" пропонує нове шоу

20 серпня 2008, 15:16

Компанія "Comedy Club production UA" презентує нове гумористичне українське скетч шоу "Файна Украйна".

"Файна Юкрайна" представляє собою перший гумористичний проект, наповнений короткими сюжетами (скетчами) на різноманітну тематику", - анонсується у прес-релізі.

"У програмі буде відображено основні аспекти сьогодення людей, котрі проживають на території 603,7 тис. км. кв. І йменуються народом України. Побут, політика, спорт, кохання, вітчизняний шоу-бізнес - усе це стане предметом гумору у "Файна Юкрайна", - йдеться у прес-релізі.

Шоу росте своїм корінням у творчий доробок резидентів Comedy Club Україна Андрія Молочного (Дует ім. Чехова) та Сергія Притули "Тернопільського Сірого". А саме у "сучасний український театр", який з'явився на екранах телебачення та концертних майданчиках України як частинка репертуару Comedy Club.


За неповний рік тандем Молочного і Притули здобув помітного успіху, затребуваності і, відповідно, трансформувався у самодостатній телевізійний продукт об'єднаний загальною назвою скетч шоу "Файна Юкрайна".

У всіх скетчах будуть задіяні основні два актори - Андрій Молочний та Сергій Притула. А в самій програмі будуть існувати як постійні сюжетні лінії, так і разові персонажі.

Програма розрахована на широку аудиторію і гумор у ній буде доступний та зрозумілий всім незалежно від віку, статі та соціального статусу.

У серпні було відзнято більшу частину першого циклу програм "Файна Украйна", які з вересня вийдуть на "Новому каналі".

За матеріалами Агентства PR Batteries!

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів