Брук Шилдс після операції знову позує у бікіні

28 серпня 2008, 10:12

Всього лише через три місяці після болісної операції на нозі акторка Брук Шилдс позує в бікіні на обкладинці журналу, пише "The Daily Mail".

Наприкінці квітня 43-річна зірка перенесла складну операцію на сухожиллі, яка була зумовлена старою травмою.

Це вже друга операція Брук на ногах. Стара травма знову дала про себе знати, коли акторка грала Роксі Гарт у бродвейській та лондонській постановках мюзиклу "Чикаго" у 2005-му.

Після того, як протягом років Брук відчувала біль, щойно взувала підбори чи танцювала на сцені, Шілдз зважилася на операцію.


Неприємну процедуру акторка "призначила" на період між зйомками першого і другого сезону її нового шоу "Lipstick Jungle", створеного на основі книги автора "Sex And The City" Кендес Бушнел.

"Не можу повірити, казала я, що піду на цю фотозйомку у той час, як не могла займатися спортом протягом майже восьми тижнів", - згадує Шилдс .

Шілдз також зізналася, що страждала через низьку самооцінку у тому, що стосується її тіла. І це при тому, що у підлітковому віці від фігури Брук у "Голубій лагуні" мліли чоловіки всього світу.

"Я була така висока і ніколи не була худою. Мені просто хотілося сховати голову у пісок і не думати більше про своє тіло", - ділиться акторка.

"Гадаю, всі жінки б‘ються через цю впевненість у собі і часто це відбувається саме у молоді роки", - каже Брук.

Брук Шилдс була одружена з тенісистом Андре Агассі та має двох дітей.

Фото "Shape" з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів