Шарапов підстрелив власного сина

28 серпня 2008, 10:49

Відомий російський актор Володимир Конкін стріляв з пістолета у власного сина.

Про це у четвер повідомляє "Комсомольская правда".

У ніч на середу близько третьої ночі у московській квартирі Конкіна на Ленінградському проспекті почувся голосний стукіт у двері.

Стукав 26-річний син актора Ярослав, який нещодавно приїхав з Петербургу, де постійно проживає.


Він із сестрами - рідною та двоюрідною - намагався потрапити у квартиру батька. Ярослав, за деякими даним, був вже напідпитку.

Конкін сину не відкрив, а його дружина Алла Львівна у цей час була у сусідки. Та й сам 57-річний актор, як розповідають близькі тієї ночі був у нетверезому стані.

Далі Ярослав із сестрами вийшов на вулицю, почав кричати, аби батько впустив його. Потім спробував забратися на третій поверх через вікно. Але Конкін, помітивши його, пальнув із травматичного пістолета.

Коли син впав на землю, Конкін, перелякавшись, сам викликав "Швидку". Поранення у живіт виявилося несерйозним. А від госпіталізації син актора відмовився. Тож медики, надавши Ярославу першу медичну допомогу, повідомили про випадок у міліцію.

В результаті Конкіна затримали і відвезли у відділок, де вилучили пістолет "Лідер". При цьому син писати заяву на батька не став, і актора вранці відпустили.

Нагадаємо, Володимир Конкін прославився, зокрема, завдяки ролі Володі Шарапова у фільмі "Місце зустрічі змінити не можна" за участю Володимира Висоцького.

Фото Дмитра Амідова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів