Ксюша Собчак стала найзіпсованішою і обійшла Іванку Трамп

2 вересня 2008, 10:41

Ведуча російського реаліті-шоу "ДІМ 2" Ксенія Собчак стала найбільш зіпсованою "дитиною" на світі.

У своєму останньому номері модний німецький журнал "Chico" опублікував рейтинг найбільш зіпсованих спадкоємців зоряних фамілій сучасності, пише російська газета "Life.ру".

Причому перше місце дісталося російській світській тусовщиці Ксенії Собчак.

Таким чином, згідно з німецьким рейтингом, Ксюша випередила власників таких голосних прізвищ і гігантських статків, як Шарлотта й Андреа Казірагі - спадкоємці престолу князівства Монако; улюблену дочку провідного модного кутюр‘є Ральфа Лорена - тусовщицю Ділан.


За спиною у Собчак лишилися також син грецького мультимільйонера - суднобудівник, велика любов Періс Хілтон Ставрос Ніарчес; онука медіамагната Вендолфа Херста.

Позаду лишилася і спадкоємиця статків у 9 мільярдів доларів - завсідниця голлівудських тусовок Аманда і спадкоємиця американського мільйонера Дональда Трампа - модель Іванка.

"Незникаюча, практично ні на секунду, з телевізійних екранів діва, доводить до розгубленості і викликає як мінімум подив. Дівчинка-скандал, що закликає до дешевої сексуальності. Як дочка провідного радянського політика, губернатора Санкт-Петербурга може опускатися до такої грубої популярності, задаємося ми питанням???" - цитує російське видання німців.

"У Московському світському суспільстві Ксенія, яка володіє мільйонними статками, виглядає скоріше, як стриптизерша з дешевого бара, аніж як випускниця престижного вузу, якою, як це не парадоксально, вона є", - йдеться далі у німецькому журналі.

Одним словом, від Ксенії Анатоліївни німці у шоці. Правда, самій Ксюші на німців, як і на всіх інших критиків її поведінки, як завжди, глибоко наплювати, пише російське видання.

Фото з "Life.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів