Андрій Шевченко пообіцяв допомогти дітям з синдромом Дауна

4 вересня 2008, 17:25

Футболіст Андрій Шевченко взяв участь у проекті "Українські зірки - дітям із синдромом Дауна".

Зірка футболу знявся із 3-річним Антоном Шиманським для проекту, організованого Всеукраїнською благодійною організацією "Даун Синдром" і Школою фотографії Віктора Марущенка.

Зйомки відбулися на тренувальній базі ФК "Динамо" у Кончі-Заспі.

"Я знаю, що, на жаль, у нас в Україні - це велика проблема. Люди відмовляються від дітей із синдромом Дауна, а це неправильно. У нас просто неправильна інформація", - каже Андрій.


Андрій одразу охоче погодився на участь у проекті. І це попри те, що він має лише кілька днів у Києві, бо прилетів на збори національної збірної.

За короткі півгодини, виділені з напруженого тренувального графіку, він чудово поладнав із 3-річним хлопчиком.

"Я часто зустрічався з такими людьми, з їхніми сім'ями. Так, з такими дітьми непросто, але проблемою вони не стають ніколи. Це дуже милі, ніжні, чутливі діти", - додає Шевченко.

"Я хочу звернутися до всіх сімей, до матерів: не лякайтеся цієї проблеми. Це може статися з кожним. Відмовлятися від цих дітей аж ніяк не можна - це ваше, рідне. Ви маєте бути поруч і допомагати. І ваші діти завжди будуть поруч із вами", - наголосив Шевченко.

"Якщо щось треба - звертайтесь,чим зможу - я завжди допоможу", - запевнив Андрій організаторів проекту.

Нагадаємо, у рамках проекту вже відбулися фотосесії з журналістом Миколою Вереснем, поетом та засновником видавництва "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" Іваном Малковичем, телеведучою Василісою Фроловою, актором Богданом Ступкою, співаком Гаріком Крічевським, групою "Алібі" та дизайнеркою Лілією Пустовіт.

Наступного тижня відбудуться фотосесії з письменницею Софією Андрухович та групою "Esthetic Education".

Фото Віктора Марущенка

Читайте також на порталі "Чемпіон": "Андрій Шевченко: від дітей з синдромом Дауна відмовлятися не можна"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів