Березовський розлучиться і знову одружиться

5 вересня 2008, 10:53

Друга дружина 62-річного російського мільярдера Бориса Березовського Галина подала на розлучення, пише британська "The Daily Mail".

"Його (Березовського) ставлення по відношенню до Галини - абсолютно миролюбиве. Вона подала на розлучення і я не знаю ні про які суперечності, які б виникали між ними. Наразі вона обговорюють майнові питання розлучення", - повідомив представник Березовського, пише видання.

Як повідомляє газета, 49-річна дружина опального олігарха при розлученні розраховує отримати чверть статків Березовського. При цьому статки Березовського свого часу були оцінені у понад 1 мільярд фунтів стерлінгів.

Борис Березовський одружився з Галиною у 1991-му році, розлучившись для цього зі своєю першою дружино. До того вони вже багато років жили разом, а зустрілися вперше, коли Березовський працював викладачем математики у Москві.


Однак через три роки Березовський і Галина розсталися, і жінка виїхала у Лондон. Наразі вона проживає у Західному Лондоні, в апартаментах на 8 мільйонів фунтів і має двох дітей-підлітків від російського олігарха.

За інформацією друзів подружжя, приводом для розлучення міг стати зв‘язок Березовського із іншою росіянкою 41-річною Єленою Горбуновою.

Представник Березовського повідомив, що з Єленою олігарх знайомий вже як мінімум 15 років. Просто у Березовського все руки не доходили до розлучення.

Окрім того, є інформація, що Горбунова теж народила Березовському двох дітей.

Сам Березовський утримався від коментарів з приводу розлучення.

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів