Вікторія Гресь одягає Джанет Джексон

19 вересня 2008, 12:22
Український дизайнер Вікторія Гресь одягає співачку Джанет Джексон, пишуть вітчизняні ЗМІ.

У свій світовий тур з новою програмою Джанет Джексон взяла сценічні костюми для себе і свого балету, замовлені в українського дизайнера.

Правда, в одязі від Гресь команда Джексон виступить в одному з концертних блоків. Костюми ж для іншого блоку програми шила Донатела Версаче, пише "Комсомольська правда в Україні".

Історія співробітництва будинку моди Victoria Gres і Джанет Джексон почалася у липні. Вікторії подзвонив з Лос-Анджелесу відомий американський стиліст Роберт Бехар, який співпрацює з такими зірками, як Шерон Стоун, Шарліз Терон, Кетрін Зета-Джонс, Дрю Беррімор, Жаклін Біссет, Дені Де Віто.

Він і повідомив Гресь про те, що її колекцією DENIM сезону осінь-зима - 2008-2009 зацікавилася Джанет Джексон, і зірка хоче запропонувати співробітництво.


З'ясувалося, що артистка переглядала офіційний каталог усіх світових тижнів моди "Collesione". От її і зацікавили оригінальні моделі колекції Гресь.

"На самому початку ми сприйняли цю пропозицію як жарт. Коли ж американська сторона підтвердила серйозність своїх намірів, почали працювати. На щастя, технологічних проблем з реалізацією даного проекту у нас не було, і всі костюми ми відправили у США вчасно", - каже Вікторія Гресь.

Таким чином у найкоротші терміни для Джексон та 12 її танцюристів були пошиті по 3 варіанти костюмів, що складаються з джинсів, верхнього трикотажу, шкіряних курток, рукавичок, головних уборів і взуття.

Власник торгової марки Victoria Gres Аркадій Маслов розповів, що Джексон одержала, згідно з підписаним з Будинком Вікторії Гресь контрактом, "костюми і авторські права на ці костюми".

"А ми отримали фінансовий результат і другий контракт - використання факту цієї співпраці в будь-яких медійних носіях у всьому світі за винятком Америки", - додав він, пише "УНІАН".

Суму контракту власник ТМ не назвав, пославшись на конфіденційність цієї інформації.

Фото Дмитра Амідова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів