Тіні Кароль повісили на груди те, що вже є у дружини Путіна і у Пугачової

22 вересня 2008, 15:11

Співачка Тіна Кароль доспівалася до ордена. І не до простого, а виробленого з чистого золота, посипаного червоними рубінами.

Найвищий церковний Орден Святої Великомучениці Катерини Першого Ступеня Тіні вручили "за високі заслуги перед українською православною церквою" за проханням Митрополита Київського і Всієї України, Предстоятеля Української православної церкви Володимира.

"Даним Орденом ми відзначаємо людину за заслуги, вчинки, діяння, спрямовані на благо людства, його просвітління, духовний порятунок. Тіна Кароль - одна з небагатьох українських артистів, яка уособлює чистоту, щирість і віру; її пісні надихають і творять людей на благі вчинки і добрі почуття", - йдеться в повідомленні до Ордена.

Сама ж Тіна сказала, що їй приємно отримати цей Орден і ця висока нагорода - велика честь для неї.

"Я ніяк не очікувала одержати цей Орден, і щиро вдячна за те, що пісні і моя робота були відзначені", - сказала вона, повідомляє прес-служба співачки.


Ордену Святої Великомучениці Катерини більше, ніж триста років. У наш час ним були визнані гідними такі жінки, як Людмила Путіна, Алла Пугачова, Тетяна Толстая, Людмила Гурченко, Тетяна Тарасова, Белла Ахмадуліна, Наталя Гундарева, Аліса Фрейндліх і багато інших.

Фото прес-служби Тіни Кароль

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів