Земфіра може оглухнути

28 жовтня 2008, 15:10

На тлі хронічного отиту середнього вуха, яким страждає епатажна співачка Земфіра, зірка російської рок-сцени може повністю оглухнути на одне вухо, пише "News Music.ru".

Повідомляється, 32-річна Рамазанова потребує термінової операції з відновлення барабанної перетинки.

Наприкінці вересня вона вже потрапляла в одну Московських клінік. Тоді "дівчинка-скандал" скаржилася на нестерпний пульсуючий біль у лівому вусі й постійний озноб. Лікарі одразу поставили діагноз "отит середнього вуха".

Але у клініці Зема затримуватися довше ніж на добу відмовилася навідріз. Кілька днів зірка ще приїжджала на процедури, а потім забула й про них.


Земфіра може втратити слух

Наслідки такого несерйозного ставлення до хвороби не змусили себе довго чекати. Днями співачці знову довелося звернутися до лікарів. Та цього разу ситуація була ще більш серйозною.

"Хронічна інфекція дала ускладнення на барабанну перетинку. Щоб не втратити слух, їй необхідна термінова операція", - повідомив лікар.

Власне, проблеми з вухом у Земфіри почалися ще у дитинстві. Майбутня зірка перенесла захворювання на гепатит, що й дало сильне ускладнення на ліве вухо.

Тоді батьки Рамазанової не особливо через це переймалися. Вони звернулися до лікарів лише тоді, коли у дівчинки почав зникати слух.

А кілька років тому Земфіра перенесла серйозну операцію. Проте відновити барабанну перетинку цілком лікарям так і не вдалося. Внаслідок цього співачка частково оглухла на ліве вухо.

Як відомо, поки Рамазанова ще не дала своєї згоди на повторне хірургічне втручання з відновлення барабанної перетинки. Пообіцяла лишень серйозніше ставитися до свого здоров'я.

Фото "lookatme.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів