Шоумен Микола Фоменко вперше обвінчався. Таємно

30 жовтня 2008, 10:37

Одні зірки люблять робити зі своїх весіль та вінчань мега-подію на всю країну, а інші намагаються приховати своє життя від інших очей.

Російський шоумен Микола Фоменко відноситься до другої категорії. Днями він таємно обвінчався зі своєю коханою - Наталею Кутобаєвою, пише "Комсомольская правда".

Нова дружина Миколи раніше була прес-секретарем екс-губернатора Санкт-Петербургу Валентини Матвієнко.

Про церковне таїнство телеведучого вдалося довідатися від його друзів. Адже вінчався Фоменко зі своєї коханою таємно, не запросивши жодного журналіста.


Фоменко і Кутобаєва тепер вже подружжя

Друзі Миколи жартували, що тим і відрізняється він від ловеласа, що з кожною зі своїх коханих він обов'язково розписується. Нинішній шлюб з Наталею став у нього за рахунком четвертим, але першим - перед Богом.

Вінчання відбулося в одному з найкрасивіших храмів Москви - Великого Вознесіння біля Никітських воріт. Тут вінчалися Пушкін з Гончаровою і дочка Шаляпіна.

На церемонію були запрошені тільки найближчі друзі - усього десять осіб. Причому деякі одержали запрошення бути без "других половинок".

Колишня дружина Фоменка Марія Голубкіна запрошення не одержала. Та й якби покликав, не пішла. Кажуть, стосунки в них натягнуті.

Як вже писав ТаблоID, в лютому цього року розпався шлюб Миколи Фоменка з Марією Голубкіною,що тривав 13 років.

Фото "Комсомольская правда"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів